Dođite po svoje radove i zavirite na Fakultet savremenih umetnosti

/ / Vesti / 4. 06. 2018.

Obaveštavamo sve učesnike srednjiš škola koji su poslali radove na Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce, da ih njihovi radovi čekaju na Fakultetu savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12) i da svi mogu doći po svoj rad.

Sve što je potrebno jeste da svoju posetu zakažu, tako što će pozvati na: 011/33-91-911 ili 011/33-91-912.

Konkurs za FSU

Svaki učenik može da zakaže termin posete koji mu odgovara i da iskoristi priliku da se upozna sa načinom na koji funkcioniše Fakultet savremenih umetnosti. Moći će da obiđe naše prostorije i da u razgovoru sa profesorima na licu mesta pita sve što ga zanima a u vezi je sa budućim školovanjem.

Uverite se sami zašto nas naši studenti toliko vrednuju

Izbor karijere je jedna od najtežih odluka u životu. Upravo zato je vaša poseta idealna prilika da se iznutra upoznate sa načinom rada na FSU. Želimo da odgovorimo na sva vaša pitanja i razrešimo sve vaše nedoumice.

Imaćete priliku da na licu mesta vidite kako izgleda nastava, kako studenti vežbaju na probama, da pogledate kako izgledaju ateljei u kojima nastaju umetnička dela i kakva atmosfera vlada na fakultetu.

Školovanje je usmereno na usvajanje konkretnih, praktičnih znanja – na rad na realnim projektima, gde imate priliku da se povežete sa uticajnim ličnostima iz sveta umetnosti, pripremite za internacionalnu karijeru, razvijete autentični umetnički karakter i spremite za profesionalni uspeh odmah nakon studija.

Razgovarajte sa profesorima FSU

Ukoliko vas zanima kako izgleda prijemni ispit i šta je sve potrebno da pripremite, naši profesori rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i rešiti sve vaše nedoumice.

Zakažite svoju posetu i dođite da se upoznamo.

Čekamo vas!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.