Dr um. Vanja Stanković imenovana za School Life Coordinatora ITS-a i FSU

/ / Vesti / 3. 10. 2023.

Dragi članovi naše obrazovne zajednice,

Dr um. Vanja Stanković, već prepoznata kao predavač na Visokoj školi za IT – ITS, sada je preuzela ulogu School Life Coordinatora. U svojoj novoj ulozi dr Stanković će koordinirati sve vannastavne aktivnosti, osiguravajući njihovu nesmetanu realizaciju. Biće zadužena i za podršku studentskim klubovima na ITS-u i FSU, te će pružati neophodne resurse i sadržaje kako bi se obezbedili maksimalna korist za studente i njihovo angažovanje.

Vannastavne aktivnosti su esencijalni deo obrazovnog procesa, te pružaju studentima priliku da razvijaju veštine, grade timski duh i liderstvo. Kroz ove aktivnosti studenti se povezuju, razmenjuju ideje i stvaraju nezaboravne trenutke.

Dr um. Vanja Stanković ima bogato iskustvo, kako u poslovnom svetu tako i u akademskoj zajednici. Diplomirala je i magistrirala na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, dok je doktorat završila na Univerzitetu umetnosti u Beogradu. Njen rad je prepoznat kroz brojne izložbe i u zemlji i inostranstvu.

Ovo imenovanje je odraz njenog kontinuiranog rada i posvećenosti unapređenju studentskog života. Uvereni smo da će pod njenim vođstvom vannastavne aktivnosti na ITS-u i FSU doživeti novu dimenziju.

Čestitamo dr Stanković na imenovanju i želimo joj uspeh u novim izazovima!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.