FITT raspisao konkurs za dizajn njihove nove upravne zgrade

/ / Konkursi / 16. 12. 2020.

Kroz hramove, zgrade, muzeje i ostale kolosalne građevine, arhitektura i dizajn su kroz istoriju bili sredstvo komunikacije.

Neke epohalne građevine svetionici su određenog perioda, ali i savremene arhitekture. Dovoljno je samo navesti primere Rokfeler centra, Krajsler zgrade ili Eplovog kampusa.

Kompanija FITT Group rešila je da svoje sedište pretvori u jednu takvu građevinu i pozvala da im u tome pomognu arhitekte i dizajneri enterijera iz celog sveta. Ovo je velika prilika za sve kreativne ljude koji žele da se bave ovim poslom da njihova ideja ugleda svetlo dana.

Svoje ideje potrebno je poslati najkasnije do 27. januara 2021. godine.

Dizajnirajte unutrašnji izgled sedišta FITT Future

FITT Group je vodeća kompanija u proizvodnji i razvoju najinovativnijih rešenja za prenos tečnosti za domaću, profesionalnu i industrijsku primenu sa sedištem u Italiji.

Posle 50 godina FITT nastavlja da gleda unapred pružajući arhitekturi i dizajnu priliku da izrazi svoje vrednosti, misiju i ciljeve.

Iz tog razloga pokrenuli su konkurs za izgled sedišta FITT Future i reč je o FITT-ovom takmičenju za dizajn novog sedišta. Na ovom konkursu umetnici će imati priliku da predlože sopstvenu viziju budućeg radnog prostora. Na ovom mestu vođstvo, napredak i korporativni identitet pretočiće se u arhitektonske oblike kako bi postali međunarodna referenca u arhitekturi radnog mesta.

Pobednike konkursa očekuju visoke novčane nagrade. Tvorcu najkreativnijeg rešenja pripašće 10.000 evra, drugo mesto vrednuje se 4.000, a treće 2.000 evra.

Učestvujte u ovom izazovu i uporedite svoje ideje sa idejama svojih kolega širom sveta.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.