Godišnji naučni skup FSU: „Umetnost, mediji, komunikacije: Novi pristupi, nove paradigme”

/ / Vesti / 15. 06. 2020.

Fakultet savremenih umetnosti organizovaće naučni skup sa temom: „Umetnost, mediji, komunikacije: Novi pristupi, nove paradigme”. Naučni skup održaće se 28. novembra 2020. godine na FSU i bila bi nam velika čast da vas ugostimo.


Godišnji naučni skup FSU sa temom „Umetnost, mediji, komunikacije: Novi pristupi, nove paradigme” koncipiran je kao jednodnevni naučni skup sa ciljem da novim idejama i promišljanjima pruži doprinos (samo)kritičkom sagledavanju umetnosti, medija i drugih vidova komunikacijskih praksi. Ovim skupom FSU nastoji da da doprinos daljem unapređenju kritičkog preispitivanja aktuelnih tema u oblasti umetnosti, medija i savremene kulture. Skup je posebno fokusiran na sagledavanje novih pristupa u umetnosti, medijima i komunikacijskim praksama, te njihovo dovođenje u vezu sa savremenim teorijskim kretanjima.

Monografija priređena na osnovu pristiglih radova

Na osnovu odabranih pristiglih radova biće priređena naučna monografija na engleskom jeziku, kao i zbornik radova koji će uključiti sve prihvaćene radove.

Imajući u vidu vaš dosadašnji rad, pozivamo vas da učestvujete u radu skupa i da svojim prilogom doprinesete njegovom uspehu.

Ovde možete preuzeti Pozivno pismo i Prijavni obrazac za naučni skup. Rok za prijavu je 1. oktobar 2020. godine.  Profesori Fakulteta savremenih umetnosti oslobođeni su plaćanja kotizacije. 

Očekujemo vas i radujemo se razmeni ideja i razmišljanja na Fakultetu savremenih umetnosti.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.