Humanitarni koncert studenata FSU

Humanitarni koncert studenata kreativnih komunikacija

/ / Vesti / 30. 12. 2022.

Bilo i više nego kreativno na nedavno održanom humanitarnom koncertu naših studenata! Nadahnuto su priredili svirku za kraj semestra u amfiteatru fakulteta, koju su, poput prave novogodišnje čarolije, izveli kroz note popularnih pesama: „City of Stars”, „Hallelujah”, „Shallow” i mnoge druge. Različiti senzibiliteti omogućili su autentično izvođenje široke lepeze muzičkih žanrova. Bio je pravi užitak pratiti lepršave vokalne numere uz podršku gitara, klavijature i kahona, za kojima su se vešto smenjivali naši kreativni genijalci. Bili su nasmejani, a koncertu su pristupili profesionalno i sa posebnom pažnjom, što je brojna publika zaista znala da nagradi.

Humanitarni koncert studenata FSU

Ceo muzički događaj su podržali profesori, kolege studenti i Studentski parlament. Pomogli su u organizaciji i realizaciji prvog koncerta studenata kreativnih komunikacija. Koncert je bio besplatan, a sve donacije su otišle u humanitarne svrhe.

Realizacijom ovog studentskog koncerta je potpomognuta organizacija „Best Buddies Serbia”, koja je deo najveće međunarodne organizacije posvećene ukidanju socijalne, fizičke i ekonomske izolacije oko 200.000.000 ljudi sa intelektualnim i fizičkim poteškoćama u razvoju.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.