Inspirativno gostovanje prote Vladimira

/ / Vesti / 15. 05. 2017.

Inspirativno gostovanje prote Vladimira

 
Interesantna i poučna diskusija prof. dr Vladimira Vukašinovića, protojereja-stavrofora, sa studentima ALUM-a obeležila je četvrtak, 11. maj, na Akademiji lepih umetnosti i multimedija, i još jedno okupljanje u Klubu ALUM-a povodom ciklusa Gost ALUM-a.

Zanimljiva diskusija o umetnosti i religiji

Tradicionalno, u 17h, studenti ALUM-a i moderator profesor Božidar Đurović poželeli su dobrodošlicu novom gostu ALUM-a, proti Vladimiru Vukašinoviću. U razgovoru sa studentima, protojerej-stavrofor govorio je o povezanosti umetnosti i religije, važnoj ulozi umetnosti u predstavljanju religije i o komunikaciji uz pomoć umetničkih motiva.

 

 

 

Osim priče o odnosu umetnosti i religije, prisutni u Klubu ALUM-a mogli su da čuju i vredne i korisne savete cenjenog prote Vladimira, višepredmetnog profesora na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Beogradu, koji poseduje izuzetno iskustvo u radu sa studentima.

Poučno druženje sa protom

Ovo gostovanje u okviru ciklusa ALUM-a studentima će ostati u sećanju po mnoštvu inspirativnih poruka i tema za razmišljanje o kojima je govorio prota Vladimir, inače starešina crkve Ružice na Kalemegdanu.

Nove važne pouke o radu, stvaralaštvu i životu, koje su studenti imali prilike da čuju, razlog su što je Gost ALUM-a jedan od omiljeniih događaja na ALUM-u i što studenti sa radošću iščekuju svaku novu najavu dolaska značajnih ličnosti.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.