Izabrana pobednička novogodišnja čestitka studenata FSU

/ / Vesti / 25. 12. 2018.

Studenti FSU imali su zadatak da naprave najlepšu novogodišnju čestitku, koju će potom fakultet slati svim svojim partnerima čestitajući im predstojeće novogodišnje praznike.

Najkreativnija je bila Nataša Bradvarović, studentkinja treće godine grafičkog dizajna, čije je rešenje proglašeno najboljim u velikoj konkurenciji. Na imejl-adresu fakulteta stiglo je mnogo kvalitetnih rešenja, ali je Natašino najviše u skladu sa umetnošću i tehnologijama koje predstavljaju koncept našeg fakulteta.

Najkreativniji studenti grafičkog dizajna

Drugo mesto pripalo je Luki Dociću, studentu druge godine grafičkog dizajna, dok je treće mesto zauzela Ana Đorić, takođe student druge godine grafičkog dizajna. Rešenja koja su poslali Đorđe Jovičić i Katarina Marković ušla su u pet najboljih i pohvaljeni su.

Žiri su činili profesori sa Departmana vizuelnih umetnosti – Đorđe Stanojević, Ružica Bajić Sinkević i Marina Crnogorac.

Nataši čestitamo, njen rad sa potpisom biće novogodišnja čestitka Fakulteta savremenih umetnosti, a svima onima koji su učestvovali u ovom konkursu zahvaljujemo na kreativnosti, maštovitosti i talentu koji su podelili.

Pogledajte pohvaljena rešenja: