Izložba studenata Fakulteta savremenih umetnosti (FSU) sa smera Game Art u UK „Parobrod”

/ / Vesti / 19. 02. 2024.

U ponedeljak, 19. februara 2024. godine, u prostoru UK „Parobrod”, s početkom u 19 časova, zakazano je svečano otvaranje izložbe studenata Fakulteta savremenih umetnosti (FSU) sa smera Game Art. Ova izložba predstavlja plod posvećenog rada i kreativnosti studenata tokom proteklog semestra fokusiranih na istraživanje i razvoj veština u oblasti dizajna karaktera, dizajna nivoa, 3D modelovanja, koncept dizajna i animacije.

Uplovite u svet video-igara, inovativnih koncepata i umetničke vizije

Posetioci će imati priliku da se upuste u jedinstveni svet video-igara, ali i da istraže inovativne koncepte i umetničke vizije koje su studenti FSU pretočili u digitalne forme. Izložba nudi uvid u svežinu i originalnost mladih talenata budućnosti u oblasti game arta, a radovi su nastali pod mentorstvom profesora FSU Irene Paunović i Luke Lazovića.

Među studentima čije će radove posetioci moći da vide su: Jelena Obradović, Dejan Lukić, Jovana Jelić, Strahinja Tadić, Marta Popović, Sofija Sojkić, Sofija Danilović, Vladimir Pavlović, Jana Ilinčić, Gjurgjica Varela, Vladimir Pavićević, Ivan Jovanović, Todor Stević, Filip Stojković, Muharem Murselji, Dijana Jovičić, Katarina Todosijević, Magdalena Krsmanović, Ljubomir Bulatović, Aleksandar Savić, Anastasija Popović, Arsenije Kojić, Nemanja Đurić, Aleksa Janković i Pavle Trišović.

Izložba će biti otvorena sve do 7. marta 2024. godine, a posetiocima će pružiti nezaboravan doživljaj i uvid u stvaralaštvo mladih umetnika. Svi ljubitelji digitalne umetnosti su pozvani da posete ovu izvanrednu manifestaciju i podrže mlade i talentovane studente.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.