Karavan u beogradskim srednjim školama

/ / Vesti / 22. 03. 2017.

Karavan

Karavan lepih umetnosti i multimedija nastavlja da inspiriše mlade! U petak, 24. marta, tim ALUM-a posetio je Šestu beogradsku gimnaziju, gde je sa srednjoškolcima razgovarao o umetnosti u digitalnom dobu, stvaralačkom identitetu, obrazovanju umetnika u današnjem svetu, i o tome kako da upotrebe talente koje imaju.

Zanimljiva i poučna diskusija

Priliku da uživaju u diskusiji sa cenjenim umetnicima i dobiju mnoštvo saveta na pitanja koja ih zanimaju imali su najpre učenici Dizajnerske škole u sredu, 22. marta, dok su dva dana kasnije u poseti Karavana uživali i njihovi vršnjaci iz Šeste beogradske gimnazije.

U Šestoj su, pred pedesak radoznalih učenika, govorili profesori ALUM-a: Jelena Blečić, Petar Stanojlović i Zoran Branković. Oni su sa gimnazijalcima podelili svoja iskustva i diskutovali o umetnosti, značaju kulture u društvu, motivaciji i razvoju sebe, ali i sredine koja nas okružuje.

 
Karavan u beogradskim srednjim školama

 

 

Ostvareni umetnici inspirišu mlade

Karavan lepih umetnosti i multimedija posetio je do sada nekoliko gradova Srbije i inspirisao mnoge srednjoškolce da hrabro zakorače u svoju budućnost, pronađu motivaciju za lično usavršavanje i spoznaju svrhu u svom okruženju.

Profesori Akademije lepih umetnosti i multimedija, iskusni stručnjaci i priznati umetnici sa pozorišne, slikarske, dizajnerske, filmske i produkcijske scene tokom putovanja Karavanom rado dele svoja iskustva sa mladim zaljubljenicima u umetnost, ohrabrujući ih da i sami ispolje maštu na način koji im najviše prija.

Poseta Karavana donela je beogradskim srednjoškolcima odličan provod, kao i mnogo korisnih i zanimljivih informacija, a timu ALUM-a gromoglasne aplauze kojih će se još dugo sećati.

 
karavan


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.