Konkurs za srednjoškolce kreativce je završen, vidimo se u Dorćol Platzu!

/ / Vesti / 19. 04. 2018.

Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce na temu „Autoportret” je završen! Za dva meseca, koliko je trajao, na adresu Fakulteta savremenih umetnosti pristiglo je mnogo kvalitetnih radova, pa će stručni žiri narednih dana imati težak zadatak – da izabere najbolje, najkreativnije i najuspešnije.

 

Pristiglo je preko 400 radova, od srednjoškolaca iz cele Srbije. Zahvaljujemo se svima na poslatim radovima, videli smo mnogo kreativnosti, maštovitih ideja i originalnih radova i unapred se radujemo predstojećem druženju. 

Izložba radova 28. maja u Dorćol Platzu

Svi oni koji su zainteresovani da vide radove talentovanih učenika srednjih škola dobrodošli su na izložbu koja će biti otvorena 28. maja u izložbenom prostoru Dorćol Platza. Biće predstavljeni svi radovi.

Najuspešnijima će tom prilikom biti podeljene vredne nagrade. Da podsetimo, pobednici u svih pet kategorija (crtež, slika, video, dizajn i fotografija) biće nagrađeni tabletom, kursevi Photoshopa obezbeđeni su za prva tri mesta u pojedinačnim kategorijama, a najbolji među najboljima dobiće školovanje na FSU.

Dođite da se družimo i slavimo umetnost. Vidimo se u Dorćol Platzu!