KREATIVNE RADIONICE IZAZVALE VELIKO INTERESOVANJE: MNOGO ZABAVE, UMETNOSTI I ZAJEDNIČKIH PROJEKATA

/ / Vesti / 10. 06. 2021.

Kreativni vikend vratio se na FSU. Posle jednogodišnje pauze zbog pandemije, Fakultet savremenih umetnosti je ove godine, poslednjeg vikenda u maju, bio domaćin srednjoškolcima iz cele Srbije.

Svi srednjoškolci zaljubljenici u umetnost imali su priliku da u dva dana nauče mnogo korisnih stvari i da vide ceo proces stvaranja umetničkih dela.
FSU Creative Art Workshops sastojao se od radionica iz grafičkog dizajna, glume, dizajna enterijera, slikarstva, modnog dizajna, multimedijalne produkcije, muzičkih komunikacija i savremenog novinarstva.

SREDNJOŠKOLCI DOBILI DIPLOME I PONELI SA SOBOM VREDNE USPOMENE

Na grafičkom dizajnu bavili su se reciklažom, na dizajnu enterijera kreirali su stmbeni objekat budućnosti, glumci su uvežbavali javni nastup, modni dizajneri su stvarali 3D odevne predmete, na slikarstvu je upriličen javni čas crtanja, muzička radionica je bila posvećena stvaranju muzike, dok su na savremenom novinarstvu srednjoškolci učili kako se kreira sadržaj za društvene mreže i blogove.

Sa sobom su poneli mnogo vrednih uspomena, a neki su stekli i nova prijateljstva. Ove godine na radionicama je bilo prisutno dosta đaka iz cele Srbije, ne samo iz Beograda, što ovom događaju dodatno daje na značaju. Svi učesnici su dobili diplome kao potvrde o učešću i mogućnost da upišu FSU po povlašćenim uslovima.

Pogledajte kako je bilo na kreativnim radionicama na FSU:

 


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.