LINK edu Alliance deo „ISPIT-a 2022”

/ / Vesti / 11. 10. 2022.

Zahvaljujući saradnji sa Omladinskom organizacijom inovacija i tradicija, LINK edu Alliance je podržala organizaciju seminara „Izazovi savremenog predavaštva: inovacija i tradicija – ISPIT 2022”, koji se održava od 8. do 11. oktobra 2022. godine na Zlatiboru.

Seminar „Izazovi savremenog predavaštva: inovacija i tradicija – ISPIT 2022” predstavlja produkt rada mladih okupljenih u udruženju Omladinska organizacija inovacija i tradicija. „ISPIT” je seminar koji omogućava mladima – studentima – budućim prosvetnim radnicima da se upoznaju sa didaktičko-metodičkim, pedagoškim i psihološkim temama na inovativan način, koji će im koristiti u budućoj profesiji, kako bi nastavu osmišljavali kreativno, a eventualne probleme i dileme efikasno i brzo rešavali. Na taj način seminar nudi inovativan pristup mnogobrojnim složenim pitanjima u vezi sa nastavom, ali i odgovore onih koji su svojim znanjem i iskustvom pokazali zavidne rezultate u praksi.

Predavanje na temu „Rad u privatnom obrazovnom sistemu – perspektiva zaposlenih”

U okviru trećeg dana seminara, direktorka K–12 škola, Zorana Bodiroga, predstavila je obrazovni sistem LINK edu Alliance i održala predavanje na temu „Rad u privatnom obrazovnom sistemu – perspektiva zaposlenih”. Predavanju je prisustvovalo oko 200 studenata, koji su pokazali zainteresovanost za naš obrazovni sistem, kao i to da su upoznati sa radom naših K–12 škola i fakulteta. Zorana je zajedno sa studentima koji su aktivno učestvovali razbila pojedine mitove o radu u obrazovnim ustanovama, pogotovo one o radu u privatnim obrazovnim ustanovama.

Na samom seminaru prezentovana je manifestacija „LINK edu Alliance ISPIT Speed Dating”, koja će se jednom godišnje dešavati u organizaciji naše alijanse i Omladinske organizacije inovacija i tradicija, a u okviru koje bi se zainteresovanim studentima sa svih fakulteta u Republici Srbiji pružila mogućnost za praksu ili zaposlenje u okviru LINK edu Alliance.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.