Mesto gde se umetnost susreće sa filmskom industrijom: „FEST Pro” – najnovija inicijativa beogradskog Međunarodnog filmskog festivala (FEST-a)

/ / Vesti / 1. 03. 2023.

Fakultet savremenih umetnosti vas poziva da učestvujete na ovogodišnjem programu „FEST Pro”. Svi studenti FSU mogu prisustvovati svakom panelu i masterklasu, važno je samo da ponesu svoj indeks radi autentifikacije.

Više o festivalu

FEST Pro” je nova inicijativa beogradskog Međunarodnog filmskog festivala – FEST-a. Ovaj program je pažljivo dizajniran u nameri da podrži filmske profesionalce i stvori platformu za filmsku industriju koja će omogućiti umrežavanje, učenje i istraživanje novih mogućnosti.

Cilj programa „FEST Pro” je da predstavi Beograd kao centar filmske industrije i poželjnu destinaciju za filmske produkcije. Ovaj program dizajniran je s ciljem da pruži sveobuhvatan pregled filmske industrije i u periodu od 2. do 5. marta obuhvatiće niz panela, sastanaka i radionica sa međunarodnim gostima i lokalnim filmskim profesionalcima. Učesnici će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima iz filmske industrije i steknu uvid u najnovije tehnologije i tehnike filmske produkcije.

Brojne pogodnosti za učesnike programa „FEST Pro”

Pored mogućnosti profesionalnog razvoja, ovaj program će svojim učesnicima pružiti i bogato kulturno iskustvo. Biće organizovane posete filmskim studijima, kao i obilasci grada, kako bi se što bolje prikazale najbolje filmske lokacije koje Beograd nudi.

Uveče će biti organizovane i zabave kako bi se učesnici što bolje proveli na samom događaju.

Više o programu „FEST Pro” pročitajte na linku.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.