najuspešniji studenti FSU sa profesorima

Najuspešnijim studentima FSU dodeljeni ugovori sa umanjenjem školarina

/ / Vesti / 13. 03. 2020.

Na Fakultetu savremenih umetnosti je u četvrtak, 12. marta, u amfiteatru, organizovana svečana dodela ugovora najuspešnijim studentima, koji su dobili umanjenje školarine.

naši najuspešniji studenti sa profesorima

Umanjenje školarina studentima je uručio dekan Fakulteta savremenih umetnosti Saša Filipović, a dodeli su prisustvovali i šefovi departmana Đorđe Stanojević, Tadija Milićević i Petar Stanojević.

Umanjenje školarine za najbolje i najuticajnije podstrek svim drugim studentima

Ovakva vrsta nagrade samo je podsticaj i za sve ostale studente da svojim radom, trudom i zalaganjem postignu što bolje rezultate, da se uključe u sve aktivnosti fakulteta i da svi zajedno budemo jedna velika porodica koja postiže fantastične rezultate.

Kriterijum za nagradu nije samo uspeh u školovanju. Prilikom odlučivanja, stručni žiri je u obzir uzeo i angažovanje studenata u vannastavnim aktivnostima, kao i angažovanje u onoj oblasti u kojoj su odabrali da se školuju.

Poruka koju je FSU želeo da prenese svojim studentima jeste da se trud svakako isplati i nadamo se još jačoj konkurenciji i teškom poslu za žiri i u narednoj godini.

Pogledajte kako je bilo na svečanoj dodeli ugovora najuspešnijim studentima Fakulteta savremenih umetnosti.