Novo izdanje FSU izdavaštva: Praktikum „Digitalne inovacije i transformacije”

/ / Vesti / 6. 03. 2024.

Fakultet savremenih umetnosti sa zadovoljstvom objavljuje da je novo izdanje u okviru izdavačke delatnosti FSU upravo izašlo iz štampe. PraktikumDigitalne inovacije i transformacije autora Valentina Kuleta, Biljane Viduke i Mahira Zajmovića već je u prodaji putem ovog linka.

Praktikum „Digitalne inovacije i transformacije” je sveobuhvatno izdanje namenjeno studentima Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu, ali i svima koji se bave ili planiraju da se bave digitalnom umetnošću. Knjiga nudi praktične primere i studije slučaja kako bi čitaocima olakšala razumevanje teorijskih osnova ove discipline.

Praktikum na najbolji način opisuju izvodi iz recenzija prof. dr Milene Ilić i prof. dr Marka Rankovića: 

Praktikum za predmet Digitalne inovacije i transformacije je svež i moderan pristup obrazovanju u ovoj oblasti. Osim što obuhvata aktuelne teme i koncepte, on takođe stavlja akcenat na praktičnu primenu znanja. Ovaj praktikum je odličan resurs ne samo za studente već i za profesore koji žele da ostanu u toku sa najnovijim trendovima u digitalnim tehnologijama. 

Ovaj praktikum je detaljno i pažljivo razrađen, sa jasnim i konkretnim primerima i vežbama, koji studentima omogućavaju da razumeju i primene koncepte digitalnih inovacija. Posebno mi se dopada način na koji su integrisane aktuelne studije slučaja, koje studentima pružaju realan uvid u izazove i mogućnosti digitalnog doba. 

U savremenom svetu, gde tehnologija i digitalizacija diktiraju tempo razvoja i promena, predmet Digitalne inovacije i transformacije predstavlja most između akademske zajednice i industrije. Ovaj predmet pruža studentima uvid u osnovne koncepte i metode u okviru digitalnih inovacija i podstiče ih da kritički razmišljaju o uticaju tehnologije na društvo, poslovanje i svakodnevni život. Kroz kombinaciju teorijske i praktične nastave, studenti će biti opremljeni znanjem i veštinama koji će im biti neophodni u budućim karijerama.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.