Odbrana master rada Jovana Neškovića

/ / Odbrane završnih radova / 12. 05. 2023.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o terminu odbrane master rada kolege Jovana Neškovića i ujedno vas pozivamo da se pridružite ovom događaju.

Odbrana master rada na master akademskim studijama kolege Jovana Neškovića pod nazivom „Ljubav i krivica”, kod mentora Vide Ognjenović, održaće se u četvrtak, 18. maja, od 12:00, u Konferencijskoj sali.

Ovaj master rad bavi se analizom pozorišne predstave „Ljubav i krivica’’, adaptacije komada „Banović Strahinja’’ Borislava Mihajlovića Mihiza. Primenjujući kreativan i drugačiji pristup, autor se bavi pitanjima istine i mita, karakternim osobinama junaka, njihovim unutrašnjim nemirima, motivima, namerama i nagonima. Kroz čitav rad prepliću se dva pitanja: „Da li je ljubav zaista ljubav?” i „Da li je krivica zaista krivica?”.

Odbrana master rada je važan trenutak u životu svakog studenta, a takođe i prilika da studenti pokažu svoje znanje i veštine stečene tokom studiranja. Podsećamo vas da su sve odbrane završnih radova na FSU javne, kao i da je odbrana svečan čin. Očekujemo vaš dolazak i verujemo da će ovaj događaj biti koristan i zanimljiv svima koji budu prisustvovali, a kolegi Neškoviću želimo mnogo uspeha!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.