Odbrana završnog rada Alekse Jovanovića

/ / Odbrane završnih radova / 12. 05. 2023.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o terminu odbrane završnog rada kolege Alekse Jovanovića i ujedno vas pozivamo da se pridružite ovom događaju.

Odbrana završnog rada na osnovnim akademskim studijama kolege Alekse Jovanovića pod nazivom „Diplomska predstava ’4 boje, 5 pištolja’”, kod mentora Branislava Lečića, održaće se u četvrtak, 18. maja, od 11:00, u Konferencijskoj sali.

Ovaj diplomski rad bavi se analizom pozorišne predstave „4 boje, 5 pištolja’’, dramske adaptacije filma „Ulični psi” Kventina Tarantina. Naime, bavi se svim dramskim, ali i kulturološkim i psihološkim aspektima, koji su okosnica komada i glumačke izvedbe. Između ostalog, autor se u svom radu bavi uticajem medijskih sadržaja na mlade i posledicama do kojih zbog njih dolazi.

Odbrana završnog rada je važan trenutak u životu svakog studenta, a takođe i prilika da studenti pokažu svoje znanje i veštine stečene tokom studiranja. Podsećamo vas da su sve odbrane završnih radova na FSU javne, kao i da je odbrana svečan čin. Očekujemo vaš dolazak i verujemo da će ovaj događaj biti koristan i zanimljiv svima koji budu prisustvovali, a kolegi Jovanoviću želimo mnogo uspeha!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.