ODRŽAN PRVI STUDENTSKI SIMPOZIJUM U OKVIRU LINK IT & EDTECH KONFERENCIJE

/ / Vesti / 5. 06. 2023.

U okviru LINK IT & EdTech međunarodne naučne konferencije – LINK IT & EdTech23, koja je održana u periodu od 26. do 27. maja u hibridnom formatu – uživo, na IV spratu Palate Beograd (Masarikova 5), i putem lajvstrima, održan je i studentski simpozijum, prvi naučni simpozijum posvećen studentima LINK edu Alliance.

Fakultet savremenih umetnosti, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije i Institut za moderno obrazovanje su organizatori ove konferencije, čiji je cilj da se istraži primena informacionih tehnologija u obrazovanju, uz razmenu znanja i ideja među stručnjacima iz oblasti obrazovanja i informaciono-komunikacionih tehnologija. Budući da, pored dela koji se odnosi na obrazovne tehnologije, razmatra i primenu informacionih tehnologija u drugim privrednim i društvenim sferama, cilj ove konferencije je razmena znanja, mišljenja i iskustva različitih naučnih, akademskih i stručnih lica (diseminacija stečenog znanja). 

Na LINK IT & EdTech studentskom simpozijumu predstavljeno je 14 radova na srpskom i engleskom jeziku, koji će biti štampani u zborniku apstrakata sa studentskog simpozijuma, koji je trenutno u pripremi. Agendu simpozijuma možete videti ovde.

LINK edu Alliance predano ulaže napore da obezbedi vrhunske uslove za svoje studente, svesna važnosti optimalnog okruženja za njihov sveobuhvatni razvoj.

U središtu svake odluke koju donosimo nalazi se dobrobit naših studenata. Brinemo o svakom pojedincu, prepoznajući da je svačiji put ka uspehu jedinstven. Naš cilj je da ovaj put učinimo što jednostavnijim i efikasnijim, nudeći podršku i resurse koji su prilagođeni potrebama svakog studenta. Pored pružanja akademskog obrazovanja, radimo i na razvijanju liderskih sposobnosti, komunikacijskih veština, veština rada u timu i kritičkog razmišljanja.

Kroz ovakav pristup LINK edu Alliance se trudi da obezbedi optimalne uslove za akademski, naučni i stručni razvoj svakog našeg studenta, sa željom da ih osposobi za uspešno suočavanje sa budućim izazovima i postizanje njihovih profesionalnih ciljeva.

Galeriju fotografija možete videti ovde, kao i utiske učesnika. Snimak sa studentskog simpozijuma možete pogledati ovde.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.