Ogromno interesovanje za masterklas Slobode Mićalović: Preko 100 polaznika uživo pratilo izlaganje slavne glumice

/ / Vesti / 22. 01. 2020.

Fakultet savremenih umetnosti bio je prethodnog vikenda mali da primi sve zainteresovane za masterklas glume koji je držala naša proslavljena glumica. Preko 100 polaznika došlo je da uživo i iz prve ruke čuje sve o glumačkim počecima Slobode Mićalović, a isto toliko pratilo je live stream predavanja.

Svi oni koji studiraju glumu ili žele da im ona bude životni poziv došli su da zajedno sa Slobodom vežbaju neke filmske scene, da uče o odnosu koji glumac pravi sa kamerom, rediteljima, ali i sa kolegama.

Mladi glumci uvežbavali filmske scene

Popularna srpska glumica svojim mladim budućim kolegama pričala je i o problemima i preprekama sa kojima se susretala tokom karijere.

Svaki polaznik dobio je zadatak da pripremi jednu scenu koju je potom, uz Slobodinu asistenciju, snimao u prostorijama FSU, a ostali polaznici komentarisali su i ispravljali greške. Ovo korisno iskustvo mnogo će im značiti ako se budu odlučili da krenu u glumačku avanturu.

Sloboda Mićalović rado se odazvala pozivu Fakulteta savremenih umetnosti da svoje bogato iskustvo podeli sa budućim kolegama, a preko 100 polaznika masterklasa ponelo je divne utiske i steklo nova znanja.

FSU će se potruditi da i u narednom periodu organizuje slične događaje kako bi i svojim studentima i drugim budućim umetnicima omogućio da se susretnu sa značajnim ljudima iz svoje branše.

Pogledajte kako je bilo na Masterklasu Slobode Mićalović: 


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.