Pavle Korać – organizator, producent, asistent kamere, fotograf…

/ / Vesti / 14. 01. 2022.

Kao što se u opisu smera Menadžment umetničke produkcije i medija i kaže, savremeni producent je realizator kompletnog umetničkog projekta. Pavle Korać, student 4. godine ovog smera na FSU, prava je potvrda ove tvrdnje. On je za četiri godine studiranja stekao takav portfolio da bi mu mnogi iskusniji umetnici pozavideli. 

Radio je na različitim projektima i ostvario se u brojnim različitim ulogama. Organizovao je Underhill fest, radio na organizaciji i fotografiji za Green Montenegro fest, bio producent kratkometražnog filma „Sve u svoje vrijeme” u režiji Davida Todorovića, izvršni producent kratkometražnog filma „Koraci” u režiji Nikole Nikolića, asistent kamere na filmu „Vice of the Saint”, selektor filmova na festivalu kratkih formi u Gornjem Milanovcu, saradnik u produkciji mnogih kratkih filmova i ispitnih radova. 

– Fotografija mi je hobi i jedan od načina da s vremena na vrijeme zaradim novac. Trenutno radim na jednom ozbiljnom projektu kratkometražnog filma koji će se realizovati za nekoliko mjeseci – pun je planova i ambicija student četvrte godine FSU Pavle Korać.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.