Podržite studente FSU u predstavi „Hotel San” u Dorćol Platzu

/ / Vesti / 24. 01. 2018.

Predstava „Hotel San”, kojoj su glavni pečat dali studenti Fakulteta savremenih umetnosti, biće izvedena 26. i 29. januara u Dorćol Platzu od 20 časova.

Dve glavne ženske uloge igraju Olivera Guconić, koja je trenutno na master studijama glume na FSU, i Vanja Pavlović, koja je diplomirala glumu u klasi profesora Božidara Đurovića.
Za produkciju predstave zadužena je Jovana Stević, još jedna studentkinja FSU, koja iza sebe već ima respektabilnu glumačku karijeru i koju publika prepoznaje po ulogama u serijama „Ubice moga oca” i „Senke nad Balkanom”.

Triler drama koja predstavlja metaforu današnjeg života

„Hotel San” je triler drama koja prati turoban i naporan tempo života današnjeg čoveka. Glavni lik savladan problemima i umorom, sa ciljem da pobegne od plaćenog ubice, dolazi u pomenuti hotel u kojem ga dočekuje sobarica. Jedina želja mu je da se konačno naspava, odmori…

Međutim, tone u san u kojem ga dočekuju neverovatne stvari i obrti. Košmari se nastavljaju kada se u njegovoj hotelskoj sobi između jave i sna pojavljuje ubica. Konačni obračun dželata i žrtve promeniće životne puteve kako gosta, tako i ubice.

Naziv „Hotel San” je metafora današnjeg života – idealizovano mesto da se pobegne, da se sakrije, jedino sigurno utočište.

Dođite u Dorćol Platz (Dobračina 59) u petak ili ponedeljak uveče od 20 časova, i podržite sjajne studentime sa Fakulteta savremenih umetnosti.

Pogledajte slike sa prethodnih izvođenja ove predstave:

 


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.