Podržite studente FSU u predstavi „Hotel San” u Dorćol Platzu

/ / Vesti / 24. 01. 2018.

Predstava „Hotel San”, kojoj su glavni pečat dali studenti Fakulteta savremenih umetnosti, biće izvedena 26. i 29. januara u Dorćol Platzu od 20 časova.

Dve glavne ženske uloge igraju Olivera Guconić, koja je trenutno na master studijama glume na FSU, i Vanja Pavlović, koja je diplomirala glumu u klasi profesora Božidara Đurovića.
Za produkciju predstave zadužena je Jovana Stević, još jedna studentkinja FSU, koja iza sebe već ima respektabilnu glumačku karijeru i koju publika prepoznaje po ulogama u serijama „Ubice moga oca” i „Senke nad Balkanom”.

Triler drama koja predstavlja metaforu današnjeg života

„Hotel San” je triler drama koja prati turoban i naporan tempo života današnjeg čoveka. Glavni lik savladan problemima i umorom, sa ciljem da pobegne od plaćenog ubice, dolazi u pomenuti hotel u kojem ga dočekuje sobarica. Jedina želja mu je da se konačno naspava, odmori…

Međutim, tone u san u kojem ga dočekuju neverovatne stvari i obrti. Košmari se nastavljaju kada se u njegovoj hotelskoj sobi između jave i sna pojavljuje ubica. Konačni obračun dželata i žrtve promeniće životne puteve kako gosta, tako i ubice.

Naziv „Hotel San” je metafora današnjeg života – idealizovano mesto da se pobegne, da se sakrije, jedino sigurno utočište.

Dođite u Dorćol Platz (Dobračina 59) u petak ili ponedeljak uveče od 20 časova, i podržite sjajne studentime sa Fakulteta savremenih umetnosti.

Pogledajte slike sa prethodnih izvođenja ove predstave: