Pogledajte radove studenata vizuelnih umetnosti uz stručno vođenje kroz Veliku godišnju izložbu

/ / Vesti / 14. 07. 2021.

Petak je dan za umetnost! Pozivamo vas da u petak, 16. jula, od 17:00, posetite Fakultet savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12) i pogledate Veliku godišnju izložbu studenata vizuelnih umetnosti.

Ceo fakultet pretvoren je u izložbeni prostor, a kako biste lakše mogli da ispratite sva izložena dela, organizovano je stručno vođenje kroz izložbu. Vaš domaćin biće ovogodišnji komesar izložbe, profesorka dizajna enterijera Vesna Pejović.

Stručno vođenje kroz izložbu svakog petka

Izložba je svečano otvorena 2. jula, a postavka će u prostorijama Fakulteta savremenih umetnosti moći da se pogleda sve do 20. avgusta. Do tada će svakog petka biti organizovano stručno vođenje kroz izložbu. Da biste prisustvovali, sve što je potrebno jeste da se prijavite OVDE

Poseta izložbi podrazumeva poštovanje svih preventivnih mera koje preporučuje Vlada Republike Srbije u zaštiti od virusa COVID-19.

Mapu izložbe pogledajte OVDE.

Fakultet savremenih umetnosti prezentacijom godišnje produkcije svojih studenata veoma temeljno pravi analizu minulog rada. Takođe, kao što ga sam naziv definiše, kreira sistem savremenog obrazovanja i uvek pravi novi iskorak u tom razvoju. Činjenica je da je u vizuelnim umetnostima sve očigledno i prikazani rezultat se ne može relativizovati, te ova izložba najviše govori o kvalitetu Fakulteta savremenih umetnosti.

Prijavite se i dođite da uživate u umetnosti koju su kreirali studenti FSU.

Čekamo vas na izložbi!