Posetite „Dane lepih umetnosti”!

/ / Vesti / 1. 11. 2016.

Pozivamo vas da posetite „Dane lepih umetnosti”, koji će se održati 3. i 4. novembra u Beogradu, u organizaciji Akademije lepih umetnosti i multimedija, a uz podršku Narodnog pozorišta i Teatra Carte Blanche.

U okviru programa biće odigrana predstava „Biti il’ ne biti”, koju igraju diplomci Akademije lepih umetnosti i multimedija, a imaćete priliku da pogledate i izložbu kostima studenata ALUM-a.

Osvojili su publiku u regionu, sada će i vas!

Nakon brojnih gostovanja u regionu, predstava „Biti il’ ne biti” ponovo će biti odigrana u Narodnom pozorištu, ovog puta u okviru meseca posvećenog Šekspiru, 3. novembra u 20.30h.

Još jednu reprizu ovog kolaža najboljih dramskih dela i detalja iz Šekspirovog života možete pogledati 4. novembra u Teatru Carte Blanche u Zemunu (nekadašnje pozorište lutaka „Pinokio”).

U okviru „Dana lepih umetnosti”, 4. novembra, u foajeu Teatra Carte Blanche od 19h biće otvorena interaktivna izložba radova studentkinja kostima Akademije lepih umetnosti i multimedija Isidore Ceković i Sare Milevske.

Karte za predstavu u Narodnom pozorištu možete kupiti na blagajni Narodnog pozorišta, po zvaničnoj ceni karte, dok karte za predstavu 4. novembra možete kupiti na blagajni Teatra Carte Blanche od 16 do 20 časova ili ih rezervisati na broj telefona 011 420 90 70 i 069 420 90 70.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.