Posetite izložbu „Pomeranje granica / 3”

/ / Vesti / 9. 01. 2017.

izlozba_pomeranje_granica3

Izložba „Pomeranje granica / 3” održava se po treći put u Muzeju primenjene umetnosti u Beogradu. Na ovoj izložbi imate priliku da vidite radove umetnika iz zemlje i inostranstva koji na različite načine istražuju mogućnosti tekstila i različitih umetničih medija.

 

Izložba će trajati do 24. januara 2017. godine. Inicijatorke i autorke koncepta su Maja Gecić i Snežana Pešić Rančić, članice Sekcije za tekstil i savremeno odevanje (TISO) Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajna Srbije (ULUPUDS).
<h3>Ne propustite panel diskusije i radionice</h3>
Prva izložba iz ovog ciklusa održana je 2014. godine i dala je snažni podstrek osavremenjavanju i oživljavanju umetničke izlagačke scene u Srbiji. Već naredne godine, predstavili su se i umetnici iz regiona, a ove godine, pored radova stvaralaca iz Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne, tu su i radovi iz Finske, Poljske, Letonije, kao i SAD.

U okviru izložbe „Pomeranje granica / 3” osmišljen je i bogat prateći program koji čine umetničke radionice namenjene studentima, kao i predavanja i panel diskusije koje realizuju istoričari umetnosti, članovi Sekcije za istoriju, teoriju i kritiku umetnosti ULUPUDS-a, sa zanimljivim temama posvećenim tumačnju istorije i savremenog trenutka u umetnosti tekstila.

Ukoliko želite da ostanete u toku sa umetničkim dešavanjima na beogradskoj sceni, ova izložba je događaj koji ne smete propustiti. Posetite je i sa sobom ponesite nova iskustva, znanja i inspiraciju.

Više o izložbi i propratnim programima pročitajte <a href=“https://www.fsu.edu.rs/wp-content/uploads/2017/01/781-9.jpg“>OVDE</a>.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.