Posetite sajam zapošljavanja

/ / Vesti / 28. 09. 2016.

Udruženje „Klaster drvoprerađivača” i Razvojna agencija Srbije pozivaju studente ALUM-a, kandidate za posao, fakultete, škole, preduzeća i sve institucije da učestvuju na Sajmu zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja.

Osnova za razvoj bilo koje privredne grane je pristup kvalifikovanoj radnoj snazi. Imajući ovo u vidu, Udruženje „Klaster drvoprerađivača” je pokrenulo inicijativu za organizovanje Sajma zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja.

Organizatorima je cilj da povežu sve pojedince i institucije koji su u vezi sa ovom privrednom granom, kako bi se kroz direktne susrete uskladile njihove aktivnosti.

Nakon uspešnog pilot-projekata „Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji namešaja” krajem juna ove godine, Udruženje „Klaster drvoprerađivača” je dobilo podršku Razvojne agencije Srbije da organizuje drugi ciklus ovog sajma 09.11.2016. godine (tokom održavanja Sajma nameštaja) na Beogradskom sajmu.

Pored preduzeća koja se na Sajmu pojavljuju kao potencijalni poslodavci, kao i kandidata za posao, očekuje se učešće tehničkih škola i fakulteta. Kao posebna aktivnost organizuje se besplatna radionica sa sertifikatom o samozapošljavanju u drvnoj industriji.

Studenti Akademije lepih umetnosti i multimedija pozvani su da učestvuju na Sajmu

Učesnici Sajma zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja imaće priliku da pronađu posao, predstave svoje poslovne usluge i proizvode, promovišu svoja preduzeća, pronađu kvalifikovanu radnu snagu; da se povežu sa drugim subjektima iz privrede, školama i fakultetima, naprave dogovore o studijskim posetama preduzećima, praksi, stipendiranju, volontiranju, međusobnom povezivanju ili započinjanju sopstvenog posla, kao i da se upoznaju sa stvarnim potrebama preduzeća i predstave se u najboljem svetlu.

Podršku ovom projektu su do sada pružili: Razvojna agencija Srbije (RAS), Privredna komora Srbije (PKS), Beogradski sajam, Regionalna razvojna agencija (RAREI) Beograd, Šumarski fakultet Beograd, Agencija za drvo, Udruženje „Održivi prostor”, Tehnička škola „Drvo art” i brojna preduzeća.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.