Postanite deo organizacionog tima Bijenala mladih

/ / Konkursi / 27. 07. 2022.

Udruženje likovnih umetnika Srbije (ULUS) poziva vas da postanete deo organizacionog tima novog Bijenala mladih, koje će biti održano tokom 2023. godine na više lokacija u Beogradu, a u sklopu projekta biće predstavljen veliki broj mladih koji deluju u polju kulture i umetnosti.

Organizacioni tim Bijenala sastavljen je od mladih starosti do 35 godina (uglavnom studenata koji studiraju arhitekturu, istoriju umetnosti, umetničke fakultete i akademije, dizajn, produkciju, organizacione i IT nauke, ali su dobrodošli i svi ostali).

Steknite iskustvo u realizaciji velikog međunarodnog događaja

U organizacionom smislu Bijenale mladih je platforma za horizontalnu saradnju i razmenu novih i afirmisanih aktera u polju umetnosti, otvorena za nove učesnike i partnerstva, predviđajući mogućnost kontinuiranog ili povremenog angažovanja.

Uključivanje u rad organizacionog tima Bijenala mladih otvara priliku za sticanje iskustva realizacije velikog međunarodnog događaja i ostvarivanje novih kontakata, kao i mogućnost uticaja na politiku razvoja izlagačke prakse mladih.

Svako ko želi da se uključi u organizaciju ovog događaja može to da uradi ili putem imejla ulus.bijenalemladih@gmail.com ili preko društvenih mreža Bijenala mladih i Udruženja likovnih umetnika Srbije.

Bijenale mladih – šansa za učenje i saradnju

Bijenale mladih nije samo obična izložba savremene umetnosti mladih, nego je i platforma za rad, učenje i samoorganizaciju mladih i studenata. Mladi protagonisti iz oblasti kulture i umetnosti u sklopu ovog projekta imaju priliku da uz pomoć istaknutih mentora u polju kulture, društvenih nauka i produkcije rade na realizaciji Bijenala mladih, te da kroz praktično savladavanje tehničko-organizacionih i koncepcijskih zahteva uče i kreiraju mreže saradnji koje mogu biti značajne za njihova buduća profesionalna ostvarenja. Ova manifestacija im takođe pruža mogućnost da u saradnji sa drugim mladim protagonistima u polju kulture rade na artikulaciji sopstvenih stavova prema društvu.

Više o Bijenalu mladih možete videti ovde.

Prijavite se i steknite značajno iskustvo u organizaciji velikih kulturnih događaja još tokom studiranja.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.