Pozivamo vas da prisustvujete odbrani završnog rada Mie Protić

/ / Odbrane završnih radova / 3. 07. 2023.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o terminu odbrane završnog rada koleginice Mie Protić i ujedno vas pozivamo da se pridružite ovom događaju.

Odbrana završnog rada na osnovnim akademskim studijama koleginice Mie Protić pod nazivom „Mogućnosti preduzetništva u kulturi i umetnosti na studiji slučaja Mikser House-a”, kod mentora Maje Vukadinović, održaće se u utorak, 4. jula, od 11:30, u Konferencijskoj sali.

Ovaj rad istražuje mogućnosti preduzetništva u kulturi i umetnosti, koncentrišući se na studiju slučaja modela kreativnog haba Mikser House. Istraživanje ispituje kako ukrštanje preduzetništva i kulture može da dovede do ekonomskog rasta i razvoja, inovacija i društvenog uticaja u okviru kulturnog i umetničkog sektora. Kroz dubinsku analizu modela haba Mikser House sagledavamo ključne elemente i strategije uspeha poduhvata kreativnog preduzetništva.

Odbrana završnog rada je važan trenutak u životu svakog studenta, a takođe i prilika da studenti pokažu svoje znanje i veštine stečene tokom studiranja. Podsećamo vas da su sve odbrane završnih radova na FSU javne, kao i da je odbrana svečan čin. Očekujemo vaš dolazak i verujemo da će ovaj događaj biti koristan i zanimljiv svima koji budu prisustvovali, a koleginici Protić želimo mnogo uspeha!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.