Pozivamo vas na svečano otvaranje Multimedijalnog studija Fakulteta savremenih umetnosti

/ / Vesti / 30. 04. 2024.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u četvrtak 9. maja s početkom u 14 časova biti svečano otvaranje Multimedijalnog studija Fakulteta savremenih umetnosti, koje će se održati na adresi (Svetozara Miletića 12).

Multimedijalni studio već radi punom parom od početka školske godine, osećamo važnost da ga dodatno predstavimo i otvorimo za širu akademsku javnost, naše saradnike, kolege, kao i sve studente Fakulteta savremenih umetnosti.

Nakon dobrodošlice, prisutnima će biti predstavljeni studio i njegove mogućnosti. Između govora studenti će izvesti šest muzičkih numera, od kojih će četiri biti autorske numere studenata Muzičkih komunikacija. Posle predstavljanja studija i nastupa studenata, ispred studija, u dvorištu, biće nastavljeno neformalno druženje.

Mesto gde nastaju umetnička dela

Ovaj studio je više od prostora za nastavu i produkciju. To je mesto gde se stvaraju umetnička dela, gde se istražuju novi pristupi i tehnike u oblasti kreativnih industrija. Nudi studentima i profesorima izvanredne resurse za istraživanje, produkciju i razmenu ideja.

Od sad je studio dobio i svoj kutak na kojem možete pratiti sva aktuelna dešavanja. Saznajte kako možemo obogatiti vaše akademsko i profesionalno iskustvo. Multimedijalni studio predstavlja ključnu komponentu Fakulteta savremenih umetnosti, pružajući studentima i profesorima napredne resurse za audio i video produkciju.

Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite na svečanom otvaranju Multimedijalnog studija, kako bismo zajedno istakli značaj ovog prostora kao ključnog dela našeg obrazovnog i umetničkog procesa. Vaša podrška i učešće u ovom događaju će doprineti bogatstvu našeg fakulteta i obogatiti iskustva naših studenata i nastavnika.

Očekujemo da zajedno s vama obeležimo ovaj važan trenutak za naš fakultet i nastavimo unapređenje umetničkog i akademskog rada naših studenata uz kreativnu interakciju sa studentima i profesorima. Pozivamo vas da vašim prisustvim uveličate ovu svečanost!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.