Predavanje profesora FSU na SANU

/ / Nagrade, Vesti / 23. 10. 2017.

Profesor Fakulteta savremenih umetnosti i član SANU Vladimir Veličković održaće u sredu, 25. oktobra 2017. godine, od 18 časova, u Svečanoj sali SANU (2. sprat), masterklas predavanje u okviru ciklusa „Susreti sa stvaraocima – masterklas”.

FSU-vest-740px (2)

Profesor FSU govoriće o svom profesionalnom putu, školovanju, uzorima, poteškoćama i izazovima na koje je nailazio, uspesima i neuspesima, karijeri u Srbiji i inspiraciji za rad i stvaralaštvo.

U Galeriji SANU od 21. oktobra održava se niz predavanja „Susreti sa stvaraocima – masterklas“, na kojima učestvuju istaknuti naučnici i umetnici. Profesor Vladimir Veličković jedan je u nizu istaknutih profesora koji su se priključili ovom projektu.

Ciklus predavanja „Susreti sa stvaraocima – masterklas” posvećen mladim umetnicima

Ideja vodilja ovog ciklusa predavanja jeste da predstavi domete aktuelnih umetnika i naučnika i time uputi poruku, posebno mlađoj generaciji, da je u Srbiji moguće postići kreativne iskorake čiji značaj nije samo lokalni, uprkos svim problemima.

Masterklas je osmišljen sa ciljem da podstakne mlade da se opredele za put naučne i umetničke karijere i omogući im direktnu komunikaciju sa istaknutim stvaraocima.

Dobrodošli ste u prostorije SANU da podržite profesora Veličkovića i čujete kakva je njegova poruka mladim umetnicima u Srbiji.

Vidimo se!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.