Pridružite se radionici „Soft Skills trening”

/ / Vesti / 3. 04. 2024.

Sa velim zadovoljstvom vas pozivamo da se prijavite za interesantnu radionicu pod nazivom „Soft Skills trening”, koja će se održati u sredu, 10. 4, u periodu od 15 do 17 časova, u Amfiteatru 1 na Fakultetu savremenih umetnosti.

Predavač na ovoj izuzetnoj radionici biće Nana Radenković, jedan od suosnivača Nove Iskre, prvog kreativnog haba na Balkanu, gde dizajnira i sprovodi mentorske programe, obuke i radionice za mlade, startape, organizacije i kompanije zainteresovane za transformaciju svog poslovanja, kao i za poboljšanje ukupnog iskustva saradnje i inoviranja.

Članica je Savetodavnog odbora Kreativnog mentorstva, a trenutno podržava brojne startapove i timove kroz unapređenje njihovih veština saradnje i timske kulture u programima kao što su: Raising Starts, Smart Start, D inkubator, Ninja Accelerator, Playing Narratives, Upgrade, Serbia Innovates, Preduzmi ideju itd. Takođe, bila je predavač na predmetu Upravljanje digitalnim projektima u okviru smera Digitalni marketing na Fakultetu za medije i komunikacije i koautorka i mentorka u Nelt edukativnom programu.

Primena ključnih aspekata kao doprinos uspešnoj organizaciji

U okviru ovog treninga učesnici će imati teorijski pristup veštinama, ali i praktičnim alatima, tehnikama i simulacijama situacija kako bi se veštine stvarno razvile i primenile u svakodnevnom radu.

„Soft Skills trening” je više od pukog usavršavanja veština. Cilj ovog treninga su bolje razumevanje i primena ključnih aspekata koje svaka uspešna organizacija i tim zahtevaju. Kroz ovaj trening polaznici će dobiti priliku da:

 • unaprede svoje interpersonalne veštine: razvijanje empatije, aktivnog slušanja i efikasne komunikacije pomaže u izgradnji boljih odnosa sa kolegama, klijentima i partnerima;
 • razviju kapacitete za timsku saradnju: rad na timskim projektima zahteva dobro razumevanje dinamike tima, delegiranje zadataka, rešavanje konflikata i postizanje zajedničkih ciljeva;
 • unaprede veštine vođenja: polaznici će naučiti kako da motivišu i inspirišu članove tima, prepoznaju i razvijaju talente, donose efikasne odluke i upravljaju promenama;
 • razviju kreativno razmišljanje: trening će podstaknuti kreativnost i inovativnost u rešavanju problema i izazova, te pružiti alate za generisanje novih ideja i konstruktivno suočavanje sa promenama;
 • poboljšaju samopouzdanje i samosvest: kroz refleksiju i introspekciju, polaznici će bolje razumeti svoje snage, slabosti i lične ciljeve, što im omogućava da efikasnije upravljaju svojim razvojem i karijerom.
 • Ova izuzetna radionica pomoći će vam da steknete nova znanja i veštine koje ćete moći da primenite u svom budućem radu i razvoju karijere.

Požurite i prijavite se OVDE kako biste na vreme rezervisali svoje mesto na ovoj zanimljivoj radionici.


Leave a Comment

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

 • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
 • uslove školovanja;
 • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
 • utiske studenata – vaših budućih kolega;
 • ko će biti vaši predavači;
 • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.