Prijavite se za učešće na Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu

/ / Vesti / 20. 03. 2023.

Obaveštavamo vas da će se u periodu od 16. do 24. jula održati Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade – ISWiB).

Reč je o internacionalnom festivalu koji već godinama okuplja studente iz preko 50 država širom sveta. Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da na radionicama gde će se koristiti različite metode pruže svoj doprinos rešavanju tih problema.

Ove godine ISWiB obeležava 16 godina postojanja – tema je „Budućnost komunikacije”, a slogan „Umreženost na svim nivoima” (#UmreženostNaSvimNivoima). Studenti će moći da učestvuju u 10 zanimljivih radionica, među kojima su one posvećene mjuziklu, filmu, profesionalnoj kominikaciji, marketingu, medijima itd. Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost da bolje upoznaju Beograd i razmene mišljenje sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje. Učesnici će upoznati i stručnjake iz različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici. Više informacija o festivalu možete pronaći na sajtu.

Prijavite se i doprinesite stvaranju i širenju multikulturalnog dijaloga na našim prostorima.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.