Prijavite se za volontiranje na Kulturforumovoj umetničkoj izložbi

/ / Konkursi / 2. 11. 2022.

Ako želite da vidite kako izgleda organizacija jednog umetničkog događaja i da aktivno učestvujete u njoj, onda je poziv Kulturforuma prava stvar za vas. Naime, oni traže četiri volontera koji će za vreme trajanja 58. Beogradskog sajma nameštaja raditi u art-zoni i dobiti priliku da učestvuju u organizaciji Kulturforumove umetničke izložbe.

Zainteresovani studenti treba da pošalju svoj kraći CV i motivaciono pismo na imejl kulturforum.odkr@gmail.com najkasnije do 4. novembra.

Volontiranje od 8. do 13. novembra

Na 58. Beogradskom sajmu nameštaja Kulturforum priređuje veliku grupnu izložbu zapaženih domaćih umetnika mlađe generacije. Tim povodom potrebni su im studenti zainteresovani za oblasti menadžmenta, kulture i istorije umetnosti da budu deo organizacionog tima.

Volontiranje se obavlja u Kulturforumovom paviljonu, Hali 2 Beogradskog sajma, od utorka, 8. novembra, do nedelje, 13. novembra, u terminu od 12:00 do 20:00. Volonterima su obezbeđene naknade troškova u vidu volonterske dnevnice od 1.000 dinara (odnosno 500 dinara za pola volonterskog dana), a onima koji uspešno obave volonterski rad, pored volonterske naknade, biće uručena i potvrda o uspešno obavljenom volontiranju.

Prijavite se i učestvujte u ovom interesantnom događaju i steknite značajno iskustvo kada je reč o organizaciji velikih umetničkih događaja.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.