Poslednja prilika da upišete master studije glume: Prijemni ispit zakazan je za 29. oktobar!

/ / Vesti / 19. 10. 2022.

Glumci kreativci! Ako želite da nastavite svoje školovanje i znanje iz oblasti dramskih umetnosti podignete na viši nivo, ovo je poslednji trenutak da donesete pravu odluku!

Poslednji prijemni ispit za novu master klasu glumaca zakazan je za 29. oktobar u 12:00, u prostorijama Fakulteta savremenih umetnosti.

Ostalo je još veoma malo mesta u klasi 2022/23, pa je potrebno da se što pre prijavite i obezbedite svoje mesto među odabranima. Klasu na master studijama glume vodiće proslavljeni pozorišni reditelj Božidar Đurović. Prijavite se i zakažite besplatne konsultacije sa profesorom koji će vas uputiti u to šta je potrebno za prijemni ispit.

Usavršavajte svoje znanje učeći od najboljih

Božidar Đurović diplomirao je pozorišnu i radio režiju na Akademiji lepih umetnosti u Pragu 1988. godine, a četiri godine kasnije na istom fakultetu stekao je i zvanje magistra. Na Fakultetu savremenih umetnosti angažovan je kao redovan profesor na katedri za glumu od 2013. godine.
Bio je umetnički direktor zemunske scene od 1991. do 1993. godine, direktor Drame Narodnog pozorišta u Beogradu od 2005. do 2008. godine, upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu od 2009. do 2012. godine, selektor, umetnički direktor i član žirija mnogih pozorišnih festivala (Dani Zorana Radmilovića, Glumačke svečanosti „Milivoje Živanović”, Dani komedije u Jagodini, Festival monodrame i pantomime u Zemunu). U svojstvu gostujućeg profesora na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu predaje elemente režije studentima scenskog prostora i scenskog kostima. Govori češki i slovački jezik. Nagrađivan je za rediteljski rad.

Sada je poslednji trenutak da donesete odluku koja može da vam promeni život. Iskoristite priliku i ugrabite svoje mesto u novoj generaciji 2022/23.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.