Producenti sa FSU deo projekta „Studenti za SVE(T)”

/ / Nagrade, Obaveštenja, Vesti / 16. 11. 2017.

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti učestvovali su u pripremi i organizaciji Svečane akademije povodom Međunarodnog dana studenata, koja će biti održana u petak, 17. novembra, od 19h u Domu kulture Studentski grad.

740x340 (10)

Naši studenti sa Departmana Menadžment umetničke produkcije i medija dali su svoj kreativni doprinos celom događaju, a medijski pokrovitelj Svečane akademije je eduTV.

Studenti iz celog regiona razmenjivaće kreativne ideje

Međunarodni dan studenata ove godine se održava pod nazivom „Studenti za SVE(T)”, a glavna tema je „Ispit kreativnosti”. Ideja je da se kroz debatu i muziku, igru i pesmu govori o kreativnosti studiranja, novim tehnologijama, savremenim komunikacijama, inovacijama i svim ostalim kreativnim temama potrebnim svetu studenata, ali i kreativnim studentima koji su potrebni svetu.

Na svečanosti će se okupiti studenti iz naše zemlje i regiona, rektori, dekani i profesori državnih i privatnih univerziteta, kao i predstavnici svih institucija Republike Srbije koje se bave obrazovanjem.

Ulaz na Svečanu akademiju je besplatan, podržite svoje kolege

Svečanu akademiju povodom Međunarodnog dana studenata već petu godinu zaredom organizuje Studentska konferencija univerziteta Srbije.

Dođite u petak, 17. novembra, u DK Studentski grad, razmenite ideje sa studentima sa drugih fakulteta i podržite svoje kolege sa FSU, koje su svojom kreativnošću i znanjem dale svojevrstan pečat ovoj svečanosti.

Ulaz u DKSG je slobodan!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.