Pogledajte spot čiju produkciju su zajednički radili studenti FSU i ruska produkcijska kuća Bakehouse

/ / Vesti / 29. 01. 2019.

Internacionalna saradnja koju su studenti produkcije sa Fakulteta savremenih umetnosti ostvarili sa ruskom produkcijskom kućom Bakehouse dobila je svoj epilog. Popularni mladi ruski muzičar Monoplay dobio je kratak igrani spot za svoju muziku.

Podsetimo, prošlog leta predstavnici Bakehousea boravili su u Beogradu i zajedno sa svojim kolegama sa FSU radili na ovom projektu. Ovaj posao obavile su naše studentkinje Ana Antonić i Jelena Bradarić sa saradnicom u nastavi Tijanom Popović.

Studenti zaduženi za kompletnu organizaciju snimanja u Beogradu

Zadatak studentkinja produkcije uključivao je odabir lokacija, organizovanje kastinga i izbor glumaca, pribavljanje dozvola, logistiku i organizaciju samog snimanja na setu. U spotu su učestvovali i brucoši glume sa našeg fakulteta Luka Ćulum i Kristijan Marković, kao i student produkcije Mateja Petrović, koji se ovom prilikom takođe našao ispred kamere.

Pogledajte kako izgleda snimljeni spot:

Studenti FSU iskoristili pruženu šansu

Ovo je bila sjajna prilika za studente FSU da u praksi primene naučeno i steknu neophodno iskustvo u radu sa stranim ekipama, koje je utoliko značajnije što je reč o velikoj i svetski poznatoj produkcijskoj kući. Kako su sve izazove uspešno rešili, ne sumnjamo da će se odlično pokazati i u projektima koji su pred njima.

Ugledna produkcijska kuća sa svetskim klijentima

Produkcijska kuća Bakehouse ima renomirane klijente u Rusiji kao što su: Microsoft, Google, Kaspersky, Huawei, O’Neill i mnogi drugi. Kompanija posebno ističe svoj način rada koji podrazumeva kreiranje videa za klijente u bilo kom delu sveta. Oni pokrivaju kompletan kreativni i produkcioni proces, od scenarija, režije i vođenja ekipe do postprodukcije. Na ovaj način klijenti dobijaju ono što su tražili po principu „ključ u ruke”.

Iz ovih razloga, prilika koju su dobili studenti FSU da steknu nova iskustva, ali i važne kontakte koji će im biti od značaja u daljoj karijeri, veoma je važna. Sigurni smo da je ovo samo jedan od mnogobrojnih projekata kojima će naši studenti moći da se pohvale još i pre završetka svojih studija na FSU.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.