Profesor Fakulteta savremenih umetnosti Uroš Dojčinović ovogodišnji dobitnik Povelje „Dositej Obradović”

/ / Nagrade, Vesti / 22. 04. 2024.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je profesora Fakulteta savremenih umetnosti Uroša Dojčinovića Ministarstvo prosvete Republike Srbije nagradilo ovogodišnjom Poveljom „Dositej Obradović”. Ova prestižna nagrada priznaje njegov izuzetan doprinos unapređenju obrazovanja u zemlji, kao i njegovu predanost radu sa učenicima i kolegama.

Zadužbina „Dositej Obradović” priprema svečanu akademiju pod nazivom „Učitelj Dositej”, koja će biti održana u utorak, 23. aprila, s početkom u 20 časova, u Narodnom pozorištu u Beogradu. Ovaj događaj predstavlja priliku da se istaknu i nagrade pojedinci i institucije koji su ostvarili značajne rezultate u obrazovanju.

 

Tokom svečane ceremonije biće uručene i druge povelje dobitnicima za njihov trud, inovativnost i posvećenost radu u obrazovanju. Manifestaciju podržava Ministarstvo prosvete Republike Srbije, čime se naglašava važnost davanja kontinuirane podrške obrazovnim inicijativama i postignućima u zemlji.

Čestitamo profesoru Dojčinoviću na ovoj izuzetnoj nagradi i želimo mu mnogo uspeha u budućnosti, kao i u inspirisanju i motivisanju drugih u oblasti obrazovanja da rade sa istim entuzijazmom i posvećenošću.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.