PROFESOR FSU STEVAN ALEKSIĆ jedini sa Balkana ilustruje omote za ekskluzivna Mediabook Blu-ray izdanja filmova

/ / Vesti / 30. 08. 2023.

Još jedan veliki uspeh Stevana Aleksića, vanrednog profesora na Fakultetu savremenih umetnosti, vizuelnog umetnika, scenografa i ilustratora. Naime, naš profesor se svojim vrednim radom i dokazanim kvalitetom izborio da bude jedini čovek sa Balkana koji ilustruje omote za evropska ekskluzivna Mediabook Blu-ray izdanja filmova velikih akcionih zvezda, onih uz koje je i on sam odrastao.

Stevan Aleksić nastavio je da niže uspehe kada je reč o ilustracijama filmova velikih akcionih zvezda, od kojih se izdvajaju oni u kojima glumi slavni Žan-Klod van Dam, od kojeg je dobio podršku i koji deli sve njegove radove na svojim društvenim mrežama.

„Za više od godinu i po dana za nemačku kompaniju Retro Gold 63 ilustrovao sam tačno deset omota, od kojih su četiri u vezi sa filmovima Žan-Kloda van Dama, od koga sam dobio bezrezervnu podršku i koji je svaki put podelio moj rad na svojoj oficijelnoj stranici.”

Sva izdanja su rasprodata, sledi nastavak avanture

„Svako od ovih izdanja je limitirano, a unutar ilustrovanih korica sadržalo je i veliki plakat, te je bilo dostupno za kolekcionare iz Evrope i Amerike. Sva izdanja su rasprodata, a ja sam uspeo da dobijem svoje primerke, koje predstavljam na ovoj fotografiji. Nije kompletirano, fale još četiri, koja nestrpljivo iščekujem. Zasad uživam u plodovima rada, pa uskoro nastavljam avanturu sa velikim ponosom.”

Sa nestrpljenjem očekujemo nove ilustracije, a profesoru Stevanu Aleksiću čestitamo na dosadašnjem izuzetnom uspehu!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.