Profesori FSU deo Erasmus+ projekta „Behave your Prints” održanog u Pragu

/ / Vesti / 16. 12. 2022.

Tri profesora Fakulteta savremenih umetnosti učestvovala su u Erasmus+ projektu „Behave your Prints”, koji vodi Institut za moderno obrazovanje. Tadija Miletić, Zoran Branković i Maja Vukadinović bili su deo treninga za omladinske radnike, koji je održan od 21. do 25. novembra u Pragu.

Trening su pohađali predstavnici šest zemalja, a tri profesora sa našeg fakulteta učestvovala su kao predstavnici Instituta za moderno obrazovanje.

Bezbednost mladih u digitalnom prostoru

Tokom pet dana treninga pokrenute su brojne teme koje se tiču bezbednosti mladih u digitalnom prostoru, s posebnim fokusom na problem digitalnih otisaka. Kombinujući predavanja i interaktivni pristup, polaznici su od trenera Lukasa saznali korisne informacije kada je reč o zaštiti privatnosti, sajber bezbednosti i principima funkcionisanja društvenih mreža, a imali su i priliku da se upoznaju s osnovnim alatima i tehnikama neophodnim za bezbednu navigaciju u digitalnom svetu.

Učesnici treninga su kroz debate i rad u grupama razmenili mišljenja i izneli svoja iskustva u vezi sa raznim aspektima korišćenja digitalnih tehnologija.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.