Profesori FSU učestvovali u konferenciji Engage Game Jam

/ / Vesti / 5. 04. 2024.

Profesori Luka Lazović i Irena Paunović imali su značajnu ulogu na konferenciji Engage Game Jam, koja je bila posvećena kreiranju video-igara. Njihovo predavanje pod nazivom „Od ideje do realizacije video-igre” istaklo je ključne korake u procesu stvaranja igre, naglašavajući umetnički aspekt i optimizaciju dizajna aseta.

Jedna od tema njihovog izlaganja bila je i uloga Fakulteta savremenih umetnosti u obrazovanju mladih talenata u oblasti umetnosti i dizajna. Ovo je važno jer se kroz angažman studenata i njihov doprinos razvoju kreativnih industrija stvara most između obrazovanja i industrije, što je od suštinskog značaja za napredak u ovim oblastima.

Profesori su svojim predavanjem doprineli obogaćivanju tematskog spektra konferencije i omogućili prisutnima da steknu nove uvide i inspiraciju za dalji rad u oblasti kreiranja video-igara. Konferencije kao što je Engage Game Jam omogućavaju da se stručnjaci, studenti i zaljubljenici u igre povežu, razmene iskustva i podstaknu dalji razvoj industrije video-igara.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.