Promocija knjige i performans mladih glumaca sa FSU u DK „Studentski grad”

/ / Vesti / 11. 03. 2021.

Bivši i sadašnji studenti glume sa Fakulteta savremenih umetnosti svojim umetničkim dostignućima obradovaće u petak, 12. marta, od 19:00 časova, sve posetioce u Domu kulture „Studentski grad”.

Tada je na programu promocija knjige bivše studentkinje glume a sada master studenta grafičkog dizajna na FSU Anđele Antić. Ona će promovisati svoju knjigu „Paklene godine”, koja je nastala pod pokroviteljstvom pokreta „Dođi sebi”, čiji je Anđela i osnivač.

Izložba i performans u nastavku večeri

Tom prilikom u Velikoj galeriji DK „Studentski grad”  biće otvorena i prva izložba ovog pokreta pod nazivom „Ne boli samo spolja”, dok su za performans zaduženi sadašnji studenti glume Fakulteta savremenih umetnosti.

U njemu će učestvovati studentkinje druge i treće godine osnovnih i master studija glume u klasi prof. Miloša Đorđevića, prof. Irfana Mensura, prof. Božidara Đurovića i prof. Vide Ognjenović: Marija Marković, Sara Dragović, Teodora Gačić, Natalija Žugić, Ana Pindović, Jana Salamadić i Marija Stanković.

Stihove će govoriti Ana Lečić, dok je kompletan performans delo profesorke scenskog pokreta na FSU Marine Bukvički.

Dođite u DK „Studentski grad”  u petak, od 19:00 časova, i uživajte u multidisciplinarnoj umetnosti koju priređuju studenti FSU.

Vidimo se!