Stipendije Republike Koreje za master i doktorske studije

/ / Konkursi / 27. 02. 2019.

Vlada Republike Koreje raspisala je konkurs za stipendije za master i doktorske studije u toj zemlji. Stipendije su namenjene za postdiplomske (master i doktorske) i postdoktorske studije za 2019. godinu.

Uslov je da onaj ko konkuriše za finansijsku podršku bude građanin Republike Srbije i da ima završen prethodni nivo studija sa bilo kojeg fakulteta.

Rok za konkurisanje je 15. mart 2019.

Proces prijave podeljen je po fazama, a prva faza je selekcija u Ambasadi Republike Koreje u Beogradu, nakon čega prijave preuzima National Institute for International Education (NIIED), koji dalje vrši selekciju pristiglih prijava. Dužina programa ovih studija je tri godine za master i četiri godine za doktorske studije.

Popunjenu dokumentaciju za ovaj program treba poslati Ambasadi Republike Koreje na sledeću adresu: Miloša Savčića 4, 11000 Beograd.

Rok za konkurisanje je 15. mart 2019. godine, a broj stipendija koje se dodeljuju je 4. Za sve informacije koje su vam neophodne možete se obratiti na mejl tijana.minjariimpn@gov.rs, a integralni link konkursa je: http://www.studvinkorea.go.kr/en/main.do.

Sve što je potrebno da znate o konkursu možete pogledati OVDE.