Studenti FSU govorili tekstove pesama u Skupštini Grada

/ / Nagrade, Obaveštenja, Vesti / 20. 11. 2017.

Studenti glume sa Fakulteta savremenih umetnosti pokazali su svoje dramsko umeće u ponedeljak, 20. novembra, u Skupštini Grada.

Oni su u pozdravnom govoru za polaznike sa invaliditetom IT akademije i Biznis akademije čitali pesme Radjarda Kiplinga i Bulata Okudžave.

FSU_kolaz (1)

Nikola Ugrinović, koji pohađa master studije glume u klasi profesora Božidara Đurovića, govorio je čuvenu pesmu „Ako” Radjarda Kiplinga, dok je njegova koleginica Jovana Todorović, koja glumu studira u klasi profesorke Vide Ognjenović, svoj talenat pokazala kroz pesmu „Molitva” Bulata Okudžave.

Motivacione poruke za osobe sa invaliditetom koje su dobile besplatno školovanje

FSU_grupna

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti su svojim umećem i izražajnim govorom dodatno motivisali buduće polaznike IT akademije i Biznis akademije koji su nagrađeni besplatnim jednogodišnjim školovanjem kroz program LINK LEARNING FOUNDATIONS, a u saradnji sa Gradom Beogradom.

Njima su besplatni kursevi dodeljeni na svečanosti u Skupštini Grada, gde su ih pozdravili Dragomir Petronijević, član Gradskog veća, ali i menadžeri IT akademije Vuk Ninić i Biznis akademije Goran Mitić. Ove dve naučne ustanove su, kao i Fakultet savremenih umetnosti, deo kompanije LINK group.