Studenti FSU pobednici studije slučaja za kompaniju Silver Bell Akademija

/ / Vesti / 27. 10. 2022.

Centar za razvoj karijere je organizovao finale jedinstvenog takmičenja u regionu Case Study Competition. Na njemu su učestvovali studenti Fakulteta savremenih umetnosti zajedno sa svojim kolegama sa ITS-a, ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy.

Zadatak studenata FSU bio je da na najbolji način reše studije slučaja koje su im zadavale naše ugledne kompanije Ananas, Joorney Business Plans i Silver Bell Akademija.

Ovo jedinstveno takmičenje privuklo je veliku pažnju: više od 40 učesnika podeljenih u 11 timova prezentovalo je izuzetno kreativna, inovativna i primenjiva rešenja studija slučaja. Svi učesnici su dobili vredne nagrade, sertifikate i neprocenjivo iskustvo, koje im je omogućilo da iz prve ruke steknu uvid u realno rešavanje poslovnih izazova.

Pobednički tim dobio ponudu za praksu u kompaniji za koju su radili studiju slučaja

Tim sa FSU, koji su činili Milica Tomašević, Andrijana Stojković i Predrag Ilić, osvojio je prvu nagradu za najbolju studiju slučaja za kompaniju Silver Bell Akademija. Ova kompanija svoje zadovoljstvo urađenim pokazala je tako što je pozvala studente da odrade praksu u njihovom timu i na taj način dobiju priliku da svoj rad sprovedu u delo.

Predstavnici kompanija izrazili su oduševljenje projektom Case Study Competition, a posebno su impresionirani pristupom, timskim radom i inicijativom polaznika ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studenata ITS-a i FSU. Ovakvo priznanje naših uglednih kompanija je još jedna potvrda da polaznici ustanova u okviru LINK edu Alliance poseduju znanja i veštine koji su odmah primenjivi u realnom poslovnom okruženju.

Pogledajte kako je protekao ovaj događaj u organizaciji Centra za razvoj karijere:


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.