studenti FSU snimanje ruskog spota

Internacionalna saradnja: Studenti FSU u projektu ruske produkcijske kuće

/ / Vesti / 24. 07. 2018.

Studenti FSU ostvarili su internacionalnu saradnju sa produkcijskom kućom Bakehouse iz Rusije. Naše studentkinje Ana Antonić i Jelena Bradarić sa saradnicom u nastavi Tijanom Popović učestvovale su u realizaciji kratkog igranog spota za mladog ruskog muzičara Monoplaya.

snimanje spota studenti FSU produkcija rusi monoplay

Zadatak studentkinja produkcije bio je odabir lokacija, organizovanje kastinga i izbor glumaca, pribavljanje dozvola, logistika i organizacija samog snimanja na setu. U spotu su učestvovali i brucoši glume sa našeg fakulteta Luka Ćulum i Kristijan Marković, kao i student produkcije Mateja Petrović, koji se ovom prilikom takođe našao ispred kamera.

Studenti FSU iskoristili pruženu šansu

Ovo je bila sjajna prilika za studente FSU da u praksi primene naučeno i steknu neophodno iskustvo u radu sa stranim ekipama, posebno sa velikom i svetski poznatom produkcijskom kućom kao što je ova. Kako su sve izazove uspešno rešili, ne sumnjamo da će se odlično pokazati i u narednim projektima koji su pred njima.

Monoplay je mlada ruska muzička zvezda od koje se mnogo očekuje, naročito nakon snimanja efektnog spota u Srbiji.

Ugledna produkcijska kuća sa svetskim klijentima

Produkcijska kuća Bakehouse ima renomirane klijente u Rusiji kao što su: Microsoft, Google, Kaspersky, Huawei, O’neill i mnogi drugi. Kompanija posebno ističe svoj način rada koji podrazumeva kreiranje videa za klijente u bilo kom delu sveta. Oni pokrivaju kompletni kreativni i produkcioni proces, od scenarija, režije i vođenja ekipe do postprodukcije. Na ovaj način klijenti dobijaju šta su tražili po principu „ključ u ruke”.

Iz ovih razloga prilika koju su dobili studenti FSU da steknu nova iskustva, ali i važne kontakte koji će im biti od značaja u daljoj karijeri, veoma je važna. Sigurni smo da je ovo samo jedan od mnogobrojnih uspešnih projekata koje će naši studenti uspešno završavati.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.