Studenti FSU u poseti agenciji „Chapter 4”

/ / Vesti / 10. 01. 2018.

Studenti treće godine na odseku Menadžment umetničke produkcije i medija, u okviru predmeta Odnosi s javnošću kod profesorke Maje Vukadinović, posetili su krajem decembra renomiranu agenciju za odnose s javnošću – „Chapter 4”.

Tako su dobili priliku da iznutra saznaju kako funkcioniše jedna međunarodna kompanija, koji su svetski trendovi u oblasti odnosa sa javnošću i kakve su tendencije u oblasti komunikacija.

Sa studentima je razgovarala Tamara Bekčić, direktor i jedan od osnivača „Chaptera 4”, kompanije koja je deo istoimene grupacije koja posluje širom centralne i istočne Evrope. Studenti su imali prilike da slušaju o tome kako izgleda svakodnevni rad sa klijentima, da saznaju o projektima na kojima agencija radi i upoznaju se sa širokim spektrom delatnosti jedne međunarodne kompanije u oblasti komunikacija.

Praksa koja studentima omogućava da se upoznaju sa trendovima u komuniciranju

Posebno su bile korisne studije slučaja, a studenti su dobili odgovore o tendencijama i savremenim tokovima u oblasti odnosa s javnošću.

Poseta agenciji je samo nastavak praktičnog dela nastavnog programa, u kojem studenti Fakulteta savremenih umetnosti na konkretnim primerima uče kako da znanje i veštine koje steknu tokom studiranja mogu da primene u praksi.