Studenti glume sa FSU ponovo na sceni Narodnog pozorišta

/ / Vesti / 7. 04. 2021.

Studenti glume sa Fakulteta savremenih umetnosti nastavljaju sjajnu tradiciju nastupa na najvećim pozorišnim scenama. Ovog puta studenti prve godine master studija u klasi profesorke Vide Ognjenović izaći će na scenu Narodnog pozorišta.

Predstava je na programu u petak, 9. aprila, od 18:00 časova na Sceni „Raša Plaović”.

Skup dela pod nazivom „Psihoterapija”

Studenti prve godine master studija glume izvodiće delove knjiga poznatih autora. Na sceni će se naći: Vanja Radivojević, Bojana Ilić, Goran Ivanović, Magda El-Asrag, Strahinja Padežanin, Nađa Ristić, Jovan Nešković, Nataša Stanišić, Lazar Tešić, Ivona Mitić, Đorđe Jovičić, Iva Pavleković, Tamara Stanisavljev i Tara Milutinović.

Publika koja dođe u Narodno pozorište, uz poštovanje svih mera zbog pandemije virusa Covid-19, imaće priliku da vidi isečke iz dela Dostojevskog, Orijane Falači, Dragoslava Mihailovića, Vide Ognjenović, Miodraga Majića i još dosta toga što su spremili mladi i talentovani glumci iz klase 2020. master studija.

Na ovaj način nastavlja se praksa da studenti sa Fakulteta savremenih umetnosti beleže nastupe i počinju da grade karijeru još za vreme studija i na taj način stiču preko potrebno iskustvo.

Podržite ih u petak, 9. aprila, od 18:00 časova u Narodnom pozorištu.

Vidimo se!