Superste tim u Klubu ALUM-a

/ / Vesti / 26. 04. 2017.

Superste tim u Klubu ALUM-a

 
Posetite Klub ALUM-a u četvrtak, 27. aprila, u 16:30h, i saznajte sve o Superste programima i njihovom aktuelnom konkursu Centrifuga za obrazovanje, kulturu i umetnost za sve koji imaju inovativne ideje iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja.

Učestvujte u realizaciji društveno korisnih projekata i postanite deo sve veće zajednice mladih profesionalaca koji menjaju svet nabolje. Pokažite svoju kreativnost u punom sjaju!

Priključite se Superste programima

Tokom gostovanja Superste tima u Klubu ALUM-a moći ćete da čujete sve o Superste platformi koja okuplja mlade i pruža im šansu da pokažu svoje talente i veštine kroz brojne projekte od društvenog značaja.

Ispred tima Superste predstaviće vam se Vladica Jovanović, koja će vam detaljno približiti misiju ove inicijative i upoznati vas sa načinima učestvovanja u brojnim konkursima. Saznajte kako možete da se priključite nekoj od aktivnosti i iskorisitite priliku da primenite postojeća znanja i dodatno ih razvijete, steknete brojne kontakte i doprinesete čitavoj zajednici.

Pokažite svoju kreativnost na delu

U Klubu ALUM-a moći ćete još da čujete o konkursu Centrifuga, koji vam nudi mogućnost da realizujete inovativne i praktične ideje o unapređenju edukacije, kulturne i umetničke scene.

Između ostalog, oni čije ideje budu predstavljene kroz Centrifugu moći će da se priključe vebinarima, hakatonu, oflajn projektnoj klinici za razradu ideja, da se edukuju u različitim oblastima upravljanja projektima – fundraising, marketing, PR, dizajn, budžeti, razvoj biznisa, i učestvuju u brojnim drugim aktivnostima.

Posetite Klub ALUM-a i otkrijte kako da veštine koje stičete na Akademiji lepih umetnosti i multimedija iskoristite na najbolji mogući način.

Vidimo se u četvrtak, 27. aprila, u 16:30h, u prostorijama Kluba ALUM-a!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.