Svečano otvaranje izložbe „Interakcije i transformacije: Život u digitalnom dobu”

/ / FSU Galerija Sajt Novosti, Vesti / 20. 03. 2024.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na svečano otvaranje velike izložbe pod nazivom „Interakcije i transformacije: Život u digitalnom dobu”, u kojoj učestvuju nastavnici i saradnici ITS-a, ITHS-a i FSU.

Svečano otvaranje je zakazano za 20. mart, od 18 časova, u Galeriji FSU, a izložba će biti otvorena do 1. aprila.

Ova izložba koja nosi jedinstveni naziv „Interakcije i transformacije: Život u digitalnom dobu” usredsređuje se na istraživanje dinamike digitalne ere kroz prizmu umetnosti i tehnologije. Ona ističe kako ovi susreti oblikuju našu stvarnost i utiču na način na koji doživljavamo svet oko nas. Kroz raznovrsne eksponate i interaktivne instalacije, posetioci će imati priliku da dublje istraže ovu temu i razumeju složenost veza između digitalnog sveta i naše svakodnevice. Ova izložba pruža jedinstvenu priliku za refleksiju o tome kako tehnološki napredak utiče na naše živote i kako umetnici koriste digitalne alate da bi izrazili svoje ideje i interpretirali svet oko nas.

Poseta ovoj izložbi pruža priliku za estetsko i intelektualno zadovoljstvo, ali i bolje razumevanje uticaja digitalne ere na naš svakodnevni život. Kroz interaktivne eksponate i umetnička dela, posetioci će imati priliku da razviju svest o tome kako tehnologija oblikuje naše iskustvo, vodeći nas na putovanje kroz različite aspekte digitalnog doba. 

Osim toga, ova izložba pruža inspiraciju i podstiče kreativno razmišljanje o načinima na koje tehnologija i umetnost mogu da se spoje kako bi nas podstakle na refleksiju o savremenom društvu i budućnosti koja dolazi. 

Dođite i pridružite nam se u pružanju podrške autorima izloženih radova, kao i u zajedničkom uživanju u spoju umetnosti i struke. Sa radošću vas iščekujemo na adresi Galerije FSU (Svetozara Miletića 12).

 


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.