Svečano otvorena izložba „Interakcije i transformacije: Život u digitalnom dobu”

/ / FSU Galerija Sajt Novosti, Vesti / 5. 04. 2024.

Svečano otvaranje izložbe pod nazivom „Interakcije i transformacije: Život u digitalnom dobu” održano je 20. marta u Galeriji FSU. Izložba je okupila nastavnike i saradnike Visoke škole strukovnih studija – ITS, Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS i Fakulteta savremenih umetnosti – FSU, kao i goste i ljubitelje umetnosti. Otvaranje je proteklo u fantastičnoj atmosferi, privukavši veliki broj posetilaca, koji su imali priliku da se upuste u svet digitalne ere kroz umetnost i tehnologiju.

Ova izložba, koja će biti otvorena do 1. aprila, istražuje dinamiku digitalne stvarnosti, predstavljajući kako tehnološki napredak oblikuje naše živote. Posetioci su kroz eksponate i interaktivne instalacije mogli da dožive složenost odnosa između digitalnog sveta i svakodnevnog života, te da istraže uticaj tehnologije na našu percepciju realnosti.

Izložba je pružila inspirativno okruženje, podstičući na razmišljanje i dijalog o integraciji tehnologije i umetnosti u oblikovanju našeg iskustva sveta.

Organizatori i učesnici izložbe su izrazili zadovoljstvo zbog pozitivnih reakcija publike, naglašavajući važnost takvih događaja u promovisanju umetničkog izražavanja i razumevanja tehnološke evolucije. Ovo značajno veče za nastavnike i saradnike Visoke škole strukovnih studija – ITS, Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS i Fakulteta savremenih umetnosti – FSU ostavilo je utisak na sve koji su bili deo ovog kreativnog susreta.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.