TV spot u režiji prof. Petra Stanojlovića nagrađen na Disrupt festivalu

/ / Vesti / 19. 04. 2021.

TV spot pod nazivom „Sa nama život pobeđuje” nagrađen je na ovogodišnjem Disrupt festivalu, koji je, shodno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, nedavno održan u onlajn-formatu. Režiju nagrađenog spota potpisuje Petar Stanojlović, vanredni profesor na Fakultetu savremenih umetnosti, dok je za produkciju bio zadužen dr Dušan Stojaković, docent na Fakultetu savremenih umetnosti.

Spot rezultat promotivne kampanje kompanije „Hemofarm”

Prema rečima producenta, spot je nastao kao rezultat promotivne kampanje kompanije „Hemofarm”, koja je tokom prošle godine obeležila 60. jubilej od osnivanja.
TV spot „Sa nama život pobeđuje” nagradu je odneo u kategoriji „Zdravstvo i farmaceutska industrija”, u potkategoriji „Disrupt komunikacije 2020”.

„Pričajući priču o razvojnom putu jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u regionu, uspeli smo da kroz 60 audio-vizuelnih sekundi prenesemo čitav splet emocija i energije zaposlenih koji su sav svoj trud i posvećenost tokom proteklih šest decenija ostavili unutar kapija kompanije. Ova nagrada je dokaz da smo našu zamisao uspešno preneli kroz video-format i drago nam je što je žiri to prepoznao”, poručio je prof. dr Dušan Stojaković prilikom proglašenja pobednika.

Oštra konkurencija na ovogodišnjem Disrupt festivalu

Konkurs je i ove godine okupio veliki broj domaćih kompanija i agencija iz različitih industrija, koje su se posebno istakle u oblasti inovacija i komunikacija i svojim aktivnostima uspele da ostvare značajan pozitivan uticaj na društvo, čak i u okolnostima globalne pandemije.

Pogledajte nagrađeni spot:

 


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.